Jeugd Boksen Denemarken

Image

Jeugd boksen Denenmarken

Afgelopen weekend een hele leuke ervaring in Denemarken opgedaan. Organisatie was rommelig, maar wel alle boksers bezet. Bas Brons, Kaylie en Cas Zilver.

Bas kuppen moest zaterdag als eerste de ring in. Bas is laatste jaar jeugd maar in Denemarken is dit meteen 3x3 minuten aan het werk. Dat is wennen dat zagen we ook terug in de partij. Bas moest schakelen en reageren op een rechtsvoorstande bokser, hij maakte goede treffers met rechts en bokste goed mee. Twee rondes gelijk op derde ronde moest hij zijn tegenstander meerdere erkennen. Brons op deze cup.

Kaylie heeft 3 weken lang super scherp getraind, alles gedaan aan gewicht ze is er klaar voor. Bij Kaylie speelde de berichten van het thuisfront niet in het voordeel waardoor zij niet in de wedstrijd zat. Kaylie en ik vonden dit erg jammer vooral omdat het juist erin zat om hier te vlammen. In dit geval zien we dat we als team er moeten zijn, we hebben haar wel een erg leuke terug reis bezorgd, volgend keer komt het dik in orde. Zilver op deze cup.

Cas moest op zaterdag finale -75 Boksen eindelijk een tegenstander van eigen leeftijd en formaat. Maar dat geluk was kort, finale verplaatst naar zondag tegen een 15 maanden oudere tegenstander. Wij komen om te boksen dus deze partij aangenomen. Afspraak was boksen op afstand veel techniek geen knokpartij. Dit liep goed. Onterecht verloren Zeker omdat na de eerste ronde zijn tegenstander na de gong Cas nog raakte. In dit geval altijd een ronde voordeel is. Verbazing maar dit hebben we eerder gezien in dit toernooi. De thuisbokser had zijn voordeel. Alle rondes voor de tegenstander. Zilver op de cup.

Richard als assistent en vertrouwenspersoon van de boksers had het zwaar. Vooral na de piano act van Bas en het snurken van Cas.

Heel erg bedankt. Op naar de volgende 👊🥊💪

Deel dit bericht:

Meer nieuws.